Junior product manager ( M/V-fulltime 38 uur)

“The Calm eye in the storm!”

Voor ons hoofdkantoor in Lijnden zoeken wij een enthousiaste junior product manager om ons productie team te komen versterken.

Vanuit ons kantoor, waar we werken met een jong, gezellig en dynamisch team, wordt het gehele proces van styling, inkoop, verkoop, marketing, logistiek en administratie aangestuurd. Teamspirit, vlakke hiërarchie, persoonlijke vrijheid en ontwikkeling, creativiteit en humor zijn onze kernwaarden.

Onze activiteiten:

Je suis Aimée

Je suis Aimée is ons dameskleding label, opgericht in 2019. Vanuit de liefde voor kleding, ontwikkelen wij collecties voor vrouwen die zich niet laten leiden door leeftijd maar door hun stijl.

Private Label

Voor een aantal grote modewinkels ontwikkelen wij private label collecties.
De programma’s voor de private label collecties bestaan uit commerciële items of beknopte programma’s, waarbij wij inspelen op de laatste style- en print trends. Deze worden iedere maand ontwikkeld en op korte – en middellange termijn geleverd.

Jouw rol als junior product manager

• Je bent mede verantwoordelijk voor alles wat met het product te maken heeft, vanaf het ontwerp tot het eindproduct. Denk aan: stoffen en labdips beoordelen, comments doorgeven na de doorpas sessie, dagelijks contact met fabrikanten in Europa en het Verre Oosten voor de follow up van de uitmonstering en producties.
• Je gaat mee op reis naar de fabrikanten en je bezoekt beurzen in binnen- en buitenland.
•Je werkt met Outlook, Excel en Database programma’s zoals Deloque en Becosoft.
•Je bent nauw betrokken bij het design proces en denkt mee over de ontwikkeling en groei van het merk.

Wat wij van jou verwachten?

•Je hebt een afgeronde HBO opleiding in Mode en Fashion management.
•Je bent gedisciplineerd, accuraat, initiatiefrijk, je hebt overzicht en je hebt ambitie.
•Spontaniteit, flexibiliteit en collegialiteit.
•Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kan jij van ons verwachten ?

oede arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekend salaris, 25 vakantie dagen, 8% vakantie toeslag, reiskosten vergoeding.
Je komt te werken in een klein, jong, gezellig en dynamisch team, vanuit een sfeervolle werkplek in Lijnden, dichtbij Amsterdam. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand.
Wij gaan regelmatig samen op pad om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de markt, wat steevast wordt afgesloten met een lekkere lunch of diner.
Binnen het bedrijf zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te ontplooien en mee te groeien met de ontwikkeling van het bedrijf.

Spreekt bovenstaande functie je aan? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet.
Mail je motivatie, CV met pasfoto naar: r.moester@nulltricotfashion.nl
Check onze websites om een indruk te krijgen van ons bedrijf:
www.jesuisaimee.com en www.tricotcompanybv.nl